Gevriesdroogde snacks van 100% vlees

Ontdek IAMS Naturally snacks van puur vlees, gemaakt van 100% vlees en vis, vervolgens gevriesdroogd om alle smaak en al het goede te behouden en tegelijkertijd de gezondheid van uw huisdier te ondersteunen.

Dit geeft u en uw huisdier de perfecte balans tussen een smakelijke traktatie en een gezonde beloning, gemaakt van vakkundig geselecteerde stukken vlees met volledig natuurlijke ingrediënten die graan- en glutenvrij zijn.

De IAMS Naturally snacks zijn verkrijgbaar in drie heerlijke smaken:

  • 100% kippenborst, met hoogwaardige eiwitten die helpen om de spieren sterk te houden
  • 100% eendenborst, bereid met eersteklas vlees en zeer goed verteerbaar.
  • Ons recept met 100% zalmfilet* is rijk aan omega 3 en 6 om de huid van uw kat gezond en zijn vacht glanzend te helpen houden**

* Zalmsmaak is alleen verkrijgbaar in ons assortiment gevriesdroogde snacks voor katten

** Voordeel alleen in combinatie met IAMS Naturally droogvoer

Wat betekent gevriesdroogd?

Het vriesdrogen van voedsel is een conserveringstechniek die al honderden jaren bestaat.Veel beschavingen deden dit al in het verleden en het is de meest gebruikte manier om voedsel voor astronauten te conserveren!Zo blijven alle voedingsstoffen en de heerlijke smaken in onze snacks behouden, dus lekker én gezond voor uw huisdier.

Nadat het vlees is bereid, wordt het bevroren en vervolgens onder vacuüm gebracht om water te verwijderen. Tot slot wordt het weer op kamertemperatuur gebracht en is het klaar is om gegeten te worden.

Snacks die lekker én gezond zijn!

Onze snacks bestaan uit niets anders dan 100% vlees of vis.Dus geen schadelijke ingrediënten die slecht zijn voor de gezondheid of het gewicht van uw huisdier.Alleen pure, smakelijke eiwitten om uw huisdier te verwennen en tegelijkertijd bij te dragen aan een gezond, actief en gelukkig leven.

Wat zit er niet in…

  • Geen toegevoegde suiker
  • GEEN kunstmatige kleurstoffen
  • GEEN toevoegingsmiddelen
  • GEEN ggo’s

Op zoek naar heerlijke smaken waar uw huisdier dol op is?

Of uw huisdier nu van krokante of zachte brokken houdt, met IAMS Naturally snacks zit u goed.